Какво представлява технологията на Dahua с интелигентна двойна подсветка? Новата серия камери за видеонаблюдение с двойна подсветка съчетаваедновременно работата

...
Какво представлява технологията на Dahua с интелигентна двойна подсветка?
Новата серия камери за видеонаблюдение с двойна подсветка съчетаваедновременно работата
Коментари Харесай

SysTeh представя серията камери Full-color: Smart Dual Illuminator на Dahua Technology

Какво съставлява технологията на Dahua с интелигентна двойна подсветка?

Новата серия камери за видеонаблюдение с двойна подсветка съчетаваедновременно работата на два вида осветление - с видима бяла подсветка(LED) и един с инфрачервена светлина (IR) и три спомагателни светлинни режима за ясни и ярки цветни изображения, като се избягва непрекъснатото потребление на LED подсветката, като резултата е гъвкавост в решенията за видеонаблюдение през нощта и едва осветени зони.

Престъпленията постоянно се правят през нощта, тъй че системата за видео наблюдение е трябва да е в състояние да снима цветни изображения на събития като доказателство при последващо разследване. За да се случи това е необходима LED подсветка, само че непрекъснатото потребление на светлина може да смути другите жители в региона. Ето защо Dahua разработи пълноцветна камера с два интелигентни сензора за подсвет, с които действително се реализира максимума в технологията за видеонаблюдение в тъмни зони.



Чрез deep-learning алгоритъма си за тъкмо разкриване на обекти, пълноцветната камера с двоен подсвет интелигентно превключва сред IR режим, когато в сцената няма цел, и пълноцветен режим, когато целта бъде открита. Това разрешава запис на цветно видео, без да се създавасветлинното замърсяване.



В допълнение, режимът на осветяване и интелигентен подсвет на камерите от серията може да се контролира в мобилното приложение DMSS, позволявайки ръководство от дистанция, и да получаване на алармени вести когато и да е и на всички места.



SMD Plus

Благодарение на deep-learning алгоритъма, новата пълноцветна камера с интелигентен двоен подсвет е съвместима с приложения с изкуствен интелект като SMD Plus, периметрова охрана и бързо търсене, коетомаксимално улеснява потребителите.



Защита на периметъра

Поддържана от deep-learning алгоритъм, технологията за отбрана на периметъра на Dahua може тъкмо да разпознава обекти- хора и транспортни средства. В зони с стеснен достъп, като пешеходни зони и паркинги, подправените аларми, породени от несъответствуващи обекти, са доста понижени.



Тази серия е идеална за приложение в жилищни региони, вили, магазини, учебни заведения, лечебни заведения, паркове и др, където са нужни цветни видеоклипове, само че не и непрекъснато потребление на LED подсветка. Подходящае и за приложение на закрито - в коридори и фоайета, където осветлението е незадоволително, както и при сценарии, които изискват постоянна осветеност, като паркинги и улици.

 е народен водач в доставката, адаптирането и подготовката на планове и решения за видео-ориентирани интелигентни артикули, решения и услуги за сигурност.

За повече информация и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: [email protected], телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в , , , .

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР